http://static.in.gr/webstatic/8784825D202CCCE0D63D68284F6CB4C1.jpgΒαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ξάνθη, η οποία νίκησε 2-0 τον Πλατανιά στα «Πηγάδια» για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος και εδραιώθηκε στη μέση της βαθμολογικής κατάταξης της Σούπερ Λίγκα. Σκόρερ ο Ράνος στο 56′ και ο Μάνταλος με πέναλτι στο 66′. Αντιθέτως, ο Πλατανιάς εξακολουθεί να ανησυχεί για το μέλλον του.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να εμφανιστηκαν πιο δραστήριοι στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο η Ξάνθη ήταν αυτή που μετά το πρώτο 15λεπτό πήρε τα «ηνία» και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όπως στο 13′, με την κεφαλιά του Ράνου να περνάει άουτ και στο 17′ με την κεφαλιά του Βάλλα να πηγαίνει στο δοκάρι. Ωστόσο, προς το τέλος του ημιχρόνου ο Πλατανιάς βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής. Αρχικά στο 40′ με τον Μαραγκουδάκη και στη συνέχεια στο 45′ με τον Αναστασάκο. Και οι δύο απέτυχαν να σκοράρουν κι έτσι έμεινε το 0-0.

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο β’ ημίχρονο και με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 56′ ο Ράνος βρέθηκε απέναντι από τον Κηπουρό και πλάσαρε εύστοχα. Δέκα λεπτά αργότερα (66′) η Ξάνθη πέτυχε και δεύτερο γκολ, με πέναλτι του Μάνταλου, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Τζάνη. Κάπου εκεί το ματς έχασε το ενδιαφέρον του, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, οπότε ο χρόνος κύλησε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο, πέρα από την 2η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Ράνος στο 84′ και επέφερε την απόβολή του. Το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση SKODA Ξάνθη – Πλατανιάς για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 84′ Ράνος (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρέν – Ναζλίδης, Μιρτσέτα, Τετε, Τζανης, Καλάιζιτς

ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γούτας, Μπέρτος, Ντάνι (48′ Πρίττας, 69′ Μπαξεβανίδης), Μάνταλος, Μαρέν (86′ Σολτάνι), Ντιέ, Ράνος, Κομεσίδης, Σμιθ, Βάλλας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (68′ Μαρτσάκης), Κανακούδης (74′ Στόλερ), Τζάνης, Ποτουρίδης, Καλάιζιτς, Μαραγκουδάκης, Τετέ, Αναστασάκος, Ναζλίδης, Μιρτσέτα (52′ Νούνες).

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.