http://3.bp.blogspot.com/-ia2Q_NdRAo0/UQZD3NU0g0I/AAAAAAACATA/xG2zIYo9I9Y/s1600/IMG_4141.JPGΠολύτιμη νίκη πήρε ο Πυρσός στο βαρύ τερέν του ΔΑΚ Γρεβενών κόντρα στον Παναργειακό με σκορ 2-1 και παραμένει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, σε αντίθεση του Άργους που βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση.

Το παιχνίδι είχε δύναμη και πάθος, με τον Πυρσό να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Δούμας σε ανατροπή του στο 18’ο λεπτό και εκτέλεσε εύστοχα ο Κοσμίδης και τους φιλοξενούμενους να χάνουν  μοναδική ευκαιρία στο 24′ να ισοφαρίσουν με τον ίδιο τρόπο, όταν ο Αθανασόπουλος απέκρουσε το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γανόλης, που ανατράπηκε από τον Θεοχαράκη.

Το σκορ θα είχε πάρει μεγάλη διάσταση, όταν ο Μπόζιαρης από καλή θέση σημάδεψε τα σώματα αμυντικών.

Το 2-0 για τον Πυρσό ήρθε στο 32′, όταν ο Κουτσομήτρος εκμεταλλεύθηκε λάθος του Σαραφιανού.

Στην επανάληψη ο Πυρσός έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με τον Γκέτσιο 60′ και τον Κοσμίδη 65′, να επιχειρούν την παραβίαση της αντίπαλης εστίας με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι καστοριανοί πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 87′ με τον Γανόλη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτησία: Τσιμεντερίδης, Ιωαννίδης, Σύκος (Κοζάνης)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Αθανασόπουλος, Μπόλλος (63’ Σωτήρης), Θεοχαράκης, Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου, Γκέτσιος (89’ Γεωργίου), Κουτσομήτρος, Δούμας (85’ Μπόζιαρης Π.), Μπόζιαρης Κ., Κοσμίδης.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΟΡ. (Βαγγέλης Σιώμος): Σαραφιανός (34’ Τοτονίδης), Σιδηρόπουλος (46’ Βασιλειάδης), Μουρατίδης, Ιωάννου, Ιωαννίδης, Γιαντσίδης, Τσαμτσάκης, Βλαχόπουλος (74’ Καλύβας), Βελλίδης, Γανώλης, Γκαγκάνας

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα στο Vatolakkiotis.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.