Άριστη η ποιότητα του νερού και όχι απλά καλό…

http://2.bp.blogspot.com/-SP5PY6xJLqs/UQaYKyAq1wI/AAAAAAABiYc/XeUib-5iTEE/s1600/P1284070.JPGΣυνέντευξη τύπου για την τιμολογιακή πολιτική του Δήμου, αλλά και για την ποιότητα του νερού, έδωσε την Δευτέρα (28/1) ο Δήμαρχος Γρεβενών και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης. Μαζί του ήταν και ο Διευθυντής της επιχείρησης Νώντας Τοτίδης.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

http://4.bp.blogspot.com/-seHWosvjOp4/UQaYLj8spqI/AAAAAAABiYk/dF_EMhhWxHI/s1600/P1284068.JPG

“Κάποια κέντρα, πέτυχαν να αναστατώσουν την κοινή γνώμη. Η επίσημη απάντηση από το Νοσοκομείο Γρεβενών που εστάλη σήμερα δείχνει ότι δεν υπάρχει επιδημία γαστρεντερίτιδας.

http://4.bp.blogspot.com/-ji_zRnXoiHc/UQbYv2uscCI/AAAAAAABil0/nY4VOsq-2W8/s1600/nosokomeio.jpg

Το νερό των Γρεβενών είναι καλύτερα από πολλά εμφιαλωμένα νερά… Κανένα μέσο μαζικής παραπληροφόρησης δεν μπορεί να είναι πιο υπεύθυνο από την ίδια την εταιρία που σε περίπτωση κακής ποιότητας νερού θα ενημερώσει πρώτη” .

«Άριστη η ποιότητα του νερού και όχι απλά καλό… Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας είναι να μειώσουμε την τιμή, ειδικά στην κατηγορία του 95% των καταναλωτών όπου θα φτάσουμε την τιμή στα 0,28. Η συνολική μείωση, μέσα στο 2013 από το 2011 που αναλάβαμε, θα φτάσει το 30%»…

«Υπάρχουν μεγάλοι οφειλέτες στην εταιρία… Θα στείλουμε στο δημόσιο ταμείο τις οφειλές του καταστήματος κράτησης του Φελλίου, γιατί θα πρέπει το Υπουργείο Δικαιοσύνης να αναλάβει τις υποχρεώσεις του… Συχνά θα πρέπει να ελέγχουμε το ατομικό μας δίκτυο ύδρευσης για τυχόν διαρροές»…

«Θα πρέπει οι πολίτες να πληρώσουν τις οφειλές τους. Θα πρέπει να μπει μία σειρά» …

Ο Διευθυντής της επιχείρησης Νώντας Τοτίδης μίλησε για τις συχνές μετρήσεις που κάνει η ΔΕΥΑ Γ για την καταλληλότητα του νερού…

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης μίλησε και για τα έργα που θα γίνουν στη ΔΕΥΑ Γρεβενών για την  ακόμη καλύτερη βελτίωση του νερού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.