ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σε έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα 26/1/13,το ΔΣ ΣΥΔΠΕΜ αφουγκραζόμενο τις αγωνίες των σωματείων αλλά και των πετοσφαιριστών-πετοσφαιριστριών για την υφιστάμενη κατάσταση στο χώρο του βόλλευ της περηφέρειας μας και θέλοντας να δώσει λύση στο αδιέξοδο που δημιουργήθηκε, χωρίς μέχρι σήμερα να ικανοποιηθούμε οικονομικά,έχοντας την εξουσιοδότηση από την ΓΣ/ΣΥΔΠΕΜ της 16/1/13 , αποφάσισε την α ν α σ τ ο λ ή των κοινητοποιήσεων του από 28/1/13.

Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι ακόμη παρακρατείτε τα χρήματα των μετακινήσεων μας, όπως επίσης και ότι συνεχίζετε να παραβιάζετε τον Ν.2726/99 και τον κανονισμό διαιτησίας ΕΟΠΕ διατηρώντας στην ΕΔ/ΕΣΠΕΜ εν ενεργεία διαιτητή ενώ υπάρχουν μη εν ενεργεία διαιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ΕΔ/ΕΣΠΕΜ.

Οποιεσδήποτε αποφάσεις θα ληφθούν από την νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές του συνδέσμου σύντομα κατόπιν εντολής της ΓΣ του συνδέσμου.

Μέχρι τότε αναμένουμε την απάντησή σας στο τελευταίο έγγραφο που σας στείλαμε, εγγράφως ή εμπράκτως.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ    ΚΑΡΑΚΕΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.