Την ώρα που κάποια άλλα άστρα «τρεμοσβήνουν», το δικό του κερδίζει έδαφος

Χρ. Λαζαρίδης: Σε άνοδο οι μετοχές του πανίσχυρου συμβούλου του ΜαξίμουΣε μια χρονική στιγμή που οι μετοχές αρκετών πέφτουν καθημερινά στο χρηματιστήριο της Ν.Δ., ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, είδε για μια ακόμα φορά να απολαμβάνει της πλήρης εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού. Η μετοχή του ανέβηκε και άλλο στο εσωτερικό χρηματιστήριο και πλέον έχει και άλλες αρμοδιότητες, πέραν των όσων του είχε αναθέσει ο κ. Αντ. Σαμαράς, ο οποίος θεωρεί πολύτιμη την παρουσία του στο πρωθυπουργικό επιτελείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος», ο Πρωθυπουργός θέλησε να υπάρξει μια διαφορετική αντιμετώπιση στο πεδίο της επικοινωνιακής πολιτικής και δίνοντας έμφαση στην ενδυνάμωση του πολιτικού περιεχομένου στην επικοινωνιακή στρατηγική, όρισε ως γενικό «καθοδηγητή» τον κ. Λαζαρίδη.

Ο βουλευτής Επικρατείας, αναλαμβάνει μια ακόμα αποστολή στο εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στο Μέγαρο Μαξίμου και θα έχει τη βασική ευθύνη για τη χάραξη της επικοινωνιακής στρατηγικής της κυβέρνησης, ενώ μια φορά την εβδομάδα θα συναντάται με το κυβερνητικό επικοινωνιακό επιτελείο, για να συζητούνται οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Η περαιτέρω ενεργοποίηση του κ. Λαζαρίδη αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς έχει πιστούς φίλους, αλλά και φανατικούς εχθρούς, που εξ αρχής δεν είδαν με καλό μάτι το ότι αποτελεί τον βασικό πόλο στο επιτελείο του κ. Σαμαρά.

Εξάλλου, η ελευθερία κινήσεων που του έχει δώσει ο Πρωθυπουργός τον καθιστά, μαζί με τον υπουργό Επικρατείας, κ. Δ. Σταμάτη, ως τους πανίσχυρους συμβούλους, που συνομιλούν ανοικτά και εκτός ατζέντας με τον κ. Σαμαρά.

Η συνάντηση Λαζαρίδη – Φαήλου

Στη σκιά των αλλαγών στο Μέγαρο Μαξίμου, έκανε την εμφάνισή του στο γραφείο του κ. Λαζαρίδη, ο δικηγόρος και παλαιός του φίλος, κ. Φ. Κρανιδιώτης. Οι δυο άνδρες, που συνδέονται με πολυετή φιλία, κλείστηκαν επί περίπου τέσσερις ώρες στο γραφείο του κ. Λαζαρίδη στο πρωθυπουργικό μέγαρο και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης. Παρά τις κατά καιρούς διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά και μια απόσταση για ένα μεγάλο διάστημα, η συνάντηση ήταν σε θερμό κλίμα, αφού και οι δυο αποτελούν πρόσωπα αφοσιωμένα στον κ. Σαμαρά από την εποχή των δύσκολων χρόνων, ενώ ταυτίζονται και ιδεολογικά.

Ραβανός Αρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.