http://2.bp.blogspot.com/-Jj54eTcerbg/UP2JZ8oXE5I/AAAAAAABfjw/Tva3rvJ_SW0/s1600/PTOLEMAIOS.jpgΜε τις ευλογίες του Αρχιερατικού Επιτρόπου Εορδαίας πατρός Νικηφόρου Μανάδη, και σε κλίμα συγκίνησης, άλλαξε και επίσημα χέρια ο εκδοτικός όμιλος “Πουγαρίδη”.

Αν και οι μεταβολές κατά το νόμο είχαν γίνει προ εννέα μηνών, η τελετή “παράδοσης – παραλαβής” από τον πατέρα στον γιο εκκρεμούσε, και με αφορμή την ονομαστική εορτή του Αντώνη Πουγαρίδη, ο σεβαστός πατέρας Νικηφόρος τέλεσε αγιασμό και έδωσε τις ευχές του στον νέο εκδότη του Πτολεμαίου και του Εορδαϊκού Παλμού, ώστε να συνεχίσει το έργο, που ξεκίνησε ο πατέρας του Κοσμάς πριν από τριάντα χρόνια.

Παρουσία της οικογενείας, φίλων και συνεργατών του, ο Αντώνης Πουγαρίδης υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει όλες του τις δυνάμεις για να φανεί αντάξιος του πατέρα του, αλλά και για να φανεί χρήσιμος στον τόπο του, διατηρώντας τις εφημερίδες μαχητικές υπερασπιζόμενος πάντα τα συμφέροντα της περιοχής.

Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Ανδρεάδης και Γιάννης Ασπράγκαθος, ο Πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Άρδασσας, Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, παλιοί και νέοι συνεργάτες, όπως ο Γιώργος Καζαντζής και ο Σωκράτης Βουνοτρυπίδης, οι οποίοι ευχήθηκαν στη νέα Διεύθυνση του ομίλου “καλή δύναμη” στο δύσκολο έργο της και πολλές επιτυχίες.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Star-Fm.gr: Ευχές κι από μας, για επιτυχίες επαγγελματικές και προσωπικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.