Το πρώτο όχημα του Μπάτμαν από την τηλεοπτική σειρά του 1966Για 4,2 εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε τελικά, σε δημοπρασία στις ΗΠΑ, το σπάνιο, ειδικά διαμορφωμένο όχημα του τηλεοπτικού ηπερήρωα, Batman. Το όχημα, που οδηγούσε ο άλλοτε πρωταγωνιστής της σειράς, Adam West, αγοράστηκε από τον Rick Sampagne, ιδιοκτήτη λογιστικής εταιρίας στο Φοίνιξ της πολιτείας Αριζόνα.

Για τον 56χρονο, σήμερα, αγοραστή –που όταν ξεκίνησε να προβάλλεται η τηλεοπτική σειρά το 1966, ήταν μόλις 10 χρονών- η αγορά του αυτοκινήτου ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Το όχημα του ηπερήρωα,«ανθρώπου-νυχτερίδα», σχεδιάστηκε με βάση το μοντέλο του 1955 Lincoln Futura, ενός πρωτότυπου αυτοκινήτου, που κατασκευάστηκε στην Ιταλία για λογαριασμό της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford. Το ειδικά διαμορφωμένο όχημα, που προορίζονταν για τηλεοπτική χρήση, πουλήθηκε για πρώτη φορά σε ιδιώτη.

www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.