Την 9η νίκη του σε ισάριθμα ματς στο Καραϊσκάκη και την 15η συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, όμως, η αναμέτρηση είχε και έντονο παρασκήνιο με δύο απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβα στο γήπεδο, κάτι που τελικά δεν επηρέασε τη διεξαγωγή του αγώνα και ευτυχώς αποδείχτηκε… φάρσα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Αμπντούν στο 68΄ ήταν οι σκόρερ των «ερυθρόλευκων», στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο των Πειραιωτών.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημά του, με τους Γιαννιώτες να μην κλείνονται στην άμυνά τους και να απειλούν την εστία του Μέγερι. Ο Ολυμπιακός, χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Πίνο στο 11′, στο 20′ με το σουτ του Γκρέκο και στο 32′ με τον Τζιμπούρ.

Την πιο κλασική ευκαιρία, όμως, στο ματς στα πρώτα 45 λεπτά είχε ο ΠΑΣ, με τον Κοροβέση να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Μέγερι στο 24′, αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 δεν θα άλλαζε στα πρώτα 45 λεπτά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (ο διαιτητής είχε δείξει ένα λεπτό, αλλά κράτησε άλλο ένα επιπλέον), από τραγικό λάθος του Ταμπάση ο Τζιμπούρ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Ο ΠΑΣ απείλησε και πάλι με τον Βίλα στο 61΄, ωστόσο, επτά λεπτά μετά το ματς «τελείωσε». Από την ασίστ του Ιμπαγάσα, ο Αμπντούν με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0. Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν σημειώθηκε τίποτα το αξιόλογο από τις δύο ομάδες.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορίνθου)

Κίτρινες: Γεωργίου, Τζημόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης):
Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Γκρέκο (65΄ Ιμπαγάσα), Μανιάτης, Μασάντο, Πίνο (72΄ Μήτρογλου), Αμπντούν (77΄ Φετφατζίδης), Τζιμπούρ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ταμπάσης, Λίλα, Οικονόμου (55΄ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Βίλα (81΄ Γιάκος), Γεωργίου (72΄ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.

ΔΟΛ,  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.