Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, καθώς μετά τον Άρη, νίκησε και τον Πανιώνιο, με 2-1 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Λαμπρόπουλο (43′) και Περογαμβράκη (47′), για να μειώσει ο Αραβίδης στο 88′.

Με αυτούς τους τρεις βαθμούς οι Κρητικοί σκαρφαλώνουν στην βαθμολογία και παιχνίδι με το παιχνίδι… ανασαίνουν καλύτερα.

Στον αντίποδα ο Πανιώνιος συνεχίζει το αρνητικό σερί του στο πρωτάθλημα, καθώς στα τελευταία εφτά παιχνίδια μετράει έξι ήττες και μία ισοπαλία και πλέον αρχίζει να «μπλέκει» σε περιπέτειες.

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε με πολύ καλό ρυθμό, την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει αλλά την πρώτη επικίνδυνη φάση να καταγράφεται στο 25ο λεπτό, όταν ο Τσόκας μόλις που πρόλαβε να κοντράρει την μπάλα στο σουτ του Λαμπρόπουλου. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 43ο λεπτό ο Λαμπρόπουλος, ύστερα από έξοχη προσπάθεια και πάσα του Κουτσιανικούλη που «άδειασε» όλη την άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 45΄ ο Πανιώνιος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Αυλωνίτης νίκησε τους πάντες στον αέρα, σε φάουλ του Μενδρινού, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα ασφαλείας στο 47΄με σκόρερ τον Περογαμβράκη, που αξιοποίησε την σέντρα του Λαμπρόπουλου και με κεφαλιά νίκησε τον Περιστερίδη. Το γκολ του νεαρού ποδοσφαιριστή αποδείχθηκε καταλυτικό για τη μορφή του αγώνα στη συνέχεια, αφού οι μεν γηπεδούχοι πατούσαν πλέον «στέρεα» στο γήπεδο, ενώ ο Πανιώνιος απογοητεύτηκε. Στο 88΄ πάντως οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, με το έκτο εφετινό γκολ του Αραβίδη στο πρωτάθλημα, όμως ο χρόνος στην κλεψύδρα τους είχε τελειώσει. Ο Πανιώνιος μετρά πλέον έξι ήττες και μία ισοπαλία στους τελευταίους επτά αγώνες του και, πλέον, δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΟΦΗ – Πανιώνιος για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Παπάζογλου – Σάμαρης, Μενδρινός

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν (69΄ Ζορμπάς), Σαρ, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης (77΄ Βιτώρος), Σόουζα, Βαλεριάνος (39΄ Κουρδάκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Ρόκας, Αυλωνίτης, Τόσκας (52΄ Κούρος), Ανδράλας (73΄ Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Μενδρινός (74΄ Παναγιωτούδης), Αραβίδης, Καμπάνταης, Οκόγιε (52΄ Κολοβός).

 

ΔΟΛ,  ΑΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.