Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2013 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για εξαγορά ακινήτων τα οποία διαχειρίζεται το Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Ν.4061/22-03-2012 (ΦΕΚ Α΄66/22-03-2012).

Κατόπιν τούτου, όποιος κατέχει ακίνητο, το οποίο διαχειρίζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μπορεί να υποβάλει αίτηση εξαγοράς του στην Επιτροπή Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών, εφόσον αποδεικνύει κατοχή αυτού πριν την 05-06-1993 και η επιφάνεια του δεν υπερβαίνει τα δέκα (10) στρέμματα. Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι εάν στο ακίνητο έχει ανεγερθεί αυθαίρετο κτίσμα, ο ενδιαφερόμενος οφείλει να προσκομίσει στην ανωτέρω Επιτροπή αντίστοιχη βεβαίωση μηχανικού.

Η κατάθεση των αιτήσεων και δικαιολογητικών θα γίνεται στο Τμήμα Τοπογραφίας – Εποικισμού – Αναδασμού της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2462353079

Ο Δ/ντής

Νικηφόρος Χατζηγεωργίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.