Όλοι  γνωρίζουμε  πόσο δύσκολη είναι η μετακίνηση από  τη  Δεσκάτη στα  Γρεβενά και ιδιαίτερα τους Χειμερινούς μήνες  , που λόγω του επικίνδυνου οδικού δικτύου και των κακών  καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νομό και που μερικές φορές είναι σχεδόν αδύνατη η μετακίνησή τους για να  εκτελέσουν οποιαδήποτε  δοσοληψία με τις υπηρεσίες του Νομού μας  .

Συμπαραστεκόμαστε  στους  τοπικούς Δημοτικούς  άρχοντες, που γνωρίζουν αυτές τις δυσκολίες  και το κακό οδικό δίκτυο του Νομού και  δίκαια διαμαρτύρονται και αντιστέκονται στην κατάργηση της Εφορίας.

Είναι αδιανόητο να συλλαμβάνονται για αυτή  τη διαμαρτυρία τους.

Καλούμε την Κυβέρνηση να επανεξετάσει την κατάργηση της Δ.Ο.Υ Δεσκάτης, να δώσει λύση στα προβλήματα των  απομακρυσμένων περιοχών από τις πρωτεύουσες νομών,  γιατί πέραν του χρόνου που απαιτείται για την μετακίνησή τους ,οι κάτοικοι  υποβάλλονται και σε έξοδα στις δύσκολες αυτές εποχές και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι που στην πλειοψηφία τους στην περιοχή πραγματοποιούν πολύ λίγα  ημερομίσθια, συνήθως σε άλλες περιοχές  της επικράτειας και μετά βίας είναι σε θέση να θεωρήσουν  τα βιβλιάρια υγείας  .

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.