Οι τίτλοι τέλους έπεσαν και τυπικά χθες για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο έκπτωτος περιφερειάρχης με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε εργαζομένους και συνεργάτες του, αφήνοντας για ακόμη μία φορά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις μελλοντικές πολιτικές κινήσεις του.

«Με την αποχώρησή μου σπάω τις κομματικές αλυσίδες. Νιώθω απελευθερωμένος», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα προχωρήσει στη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα ή θα προσχωρήσει σε άλλο κόμμα απάντησε σιβυλλικά: «Εχω ένα καλό, δεν βιάζομαι στη ζωή μου».

Οπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, δήλωσε «πολιτικά παρών» τονίζοντας πως είναι αδιανόητο να παραδώσει έτσι την «πολιτική περιουσία» 30 χρόνων.

«Σήμερα κλείνει για εμένα ένας κύκλος, δέκα χρόνια που σημάδεψαν ανεξίτηλα την πολιτική μου πορεία. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, χωρίς να έχω χάσει σε εκλογική αναμέτρηση, νικητής στη συνείδηση των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, που με τίμησαν πριν από δύο χρόνια με το συντριπτικό 52,5%», είπε ξεκινώντας την ομιλία του στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο Π. Ψωμιάδης δήλωσε πληγωμένος και προδομένος, αφήνοντας αιχμές για τους πρώην συνεργάτες του που τον «πούλησαν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.