Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης στην Κέρκυρα, στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Το γκολ του Περόνε στο 24′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ χάρισε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη (μετά από αυτή της πρώτης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ) στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη, η οποία σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

Αντίθετα, η Κέρκυρα έμεινε μόνη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Η ανωτερότητα του Αστέρα Τρίπολης στο ξεκίνημα του αγώνα επιβραβεύτηκε στο 24′ με το απευθείας φάουλ του Περόνε. Το σουτ του Αργεντινού βρήκε λίγο στην πλάτη του Ηλιάδη, άλλαξε πορεία και κατέληκε στα δίχτυα του Στρατηλάτη (0-1).

Δύο λεπτά νωρίτερα ο Αργεντινός είχε απειλήσει με κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει αόυτ. Μεγάλη φάση για τους Αρκάδες στο 28′, όταν μετά από ατομική προσπάθεια ο Ναβάρο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν χλιαρό και μπλόκαρε εύκολα ο Στρατηλάτης.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Ο Γιάντσης έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Αγρίτη, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι στον Φούλοπ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε με τα πόδια ο Ούγγρος τερματοφύλακας. Στο υπόλοιπο διάστημα του ματς οι Αρκάδες κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Κέρκυρα – Αστέρας Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Αγρίτης, Διαμαντόπουλος, Γιάντσης – Αλβαρεζ, Περόνε, Μπαρτολίνι

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης (46΄ Πετρούσης), Τσουμάνης, Ηλιάδης (81΄ Βασιλόγιαννης), Κρητικός, Λεόν, Αγρίτης, Γιάντσης, Τσοκάνης (57΄ Διαμαντόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Ουσέρο (78΄ Φορμίκα), Αλβάρεζ, Ναβάρο, Ράγιος (91΄ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις (87΄ Φραγκουλάκης), Περόνε.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.