Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας της Κομοτηνής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Πλατανιά, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ναζλίδη στο 51′, για να ισοφαρίσει ο Παπαδόπουλος στο 66′.

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτοβουλία και ανάγκασαν τον αντίπαλό τους να «χάσει» μέτρα στο γήπεδο. Στο 10΄ το σουτ του Μπαϊκαρά εξουδετέρωσε ο Κηπουρός, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Πλατανιά επενέβη εκ νέου, αυτή τη φορά σε προσπάθεια του Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια και ως τη λήξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, με τους Ακρίτες να χάνουν πάντως εκπληκτική ευκαιρία στο 35ο λεπτό: ο Μίνγκας γύρισε την μπάλα στον Μουνάφο, αυτός δεν κατόρθωσε να πιάσει το σουτ και στην εξέλιξη της φάσης ο Παπαδόπουλος έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με «ψυχρολουσία» για τον Πανθρακικό, καθώς στο 51ο λεπτό ο Αναστασάκος κέρδισε την μπάλα και «σέρβιρε» στον Ναζλίδη, που έκανε το 0-1. Στο 63΄ ο Λουσέρο «σημάδεψε» με κεφαλιά το δοκάρι, αλλά στο 66΄ ο εφετινός ηγέτης των γηπεδούχων, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ισοφάρισε σε φάση διαρκείας:

στη σέντρα του Μπαϊκαρά ο Τζανής έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Παπαδόπουλος την έσπρωξε στην άδεια εστία. Ο διεθνής επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του στο 86′, όταν μόνος απέναντι στον Κηπουρό πλάσαρε άστοχα.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Πανθρακικός-Πλατανιάς για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Μουνάφο – Κάλαϊτζιτς, Κουρτσεσιώτης, Ντόε

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Στάθης (59΄ Κοντογουλίδης), Καστσελάν, Λαδάκης, Λουσέρο (85΄ Κυβελίδης), Μουνάφο, Μίγκας, Μπαϊκαρά, Σερφά, Χρήστου, Παπαδόπουλος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης (84΄ Κανακούδης), Τζανής, Ντόε (76΄ Γκονζάλες), Κάλαϊζιτς, Τετέ (90΄+ Μαραγκουδάκης), Δέντσας, Αναστασάκος, Ναζλίδης, Ουντότζι.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.