Μοιραίο το κυνήγι για μια παρέα κυνηγών στην Γατζέα Πηλίου

Τελευταίο κυνήγι το μεσημέρι του Σαββάτου για 60χρονο κυνηγό στην περιοχή της Α. Γατζέας, ο οποίος κατά την διάρκεια του κυνηγιού δέχθηκε επίθεση από τρομαγμένο αγριογούρουνο, το τραύμα του οποίου κατέστη θανάσιμο λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο 60χρονος κάτοικος -εν ζωή- Αγ. Γεωργίου Νηλείας, το μεσημέρι του Σαββάτου, παρέα με άλλους κυνηγούς, κυνηγούσαν στην περιοχή της Άνω Γατζέας, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ένα τρομαγμένο αγριογούρουνο να του επιτεθεί, καταφέρνοντάς του σοβαρότατο τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε άμεσα από τους υπόλοιπους κυνηγούς με Ι.Χ. μέχρι την Αγρία Βόλου, απ’ όπου γύρω στις 2 παρά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι προσπάθεια των γιατρών, αν και υπεράνθρωπη, δεν στάθηκε ίκανη να κρατήσει εν ζωή τον 60χρονο, ο οποίος υπέκυψε στο σοβαρότατο τραύμα του.

 

www.e-volos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.