Λέτο… τέλος!

http://img.protothema.gr/B2892938994667A753BB080AA006EFB2.jpgΡιζικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό θέλει να επιφέρει ο Φάμπρι, όπως δήλωσε μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Πλατανιά με 2-1 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

«Δεν είχα σχεδόν καμία ευκαιρία να προπονήσω την ομάδα. Ακόμη δεν έχω συγκεκριμένη άποψη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την επιτυχία τους. Πιστεύω πως έκαναν καλή δουλειά», ανέφερε ο 57χρονος προπονητής αρχικά, αλλά πρόσθεσε:

«Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Θέλω να χτίσω μια ομάδα εντελώς διαφορετική από αυτήν εδώ. Είναι θέμα χρόνου, πολλής δουλειάς και να γίνουν κάποια πράγματα κτήμα των παικτών, στον αμυντικό και τον επιθετικό τομέα. Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και σιγά-σιγά θα τα καταφέρουμε».

Λέτο… τέλος!
Λέτο… τέλος!Ο Λέτο δεν είναι πια ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! Ο Αργεντινός αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ των πράσινων καθώς την Τετάρτη συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του με το τριφύλλι.

Ο Λέτο και ο μάνατζέρ του είχαν μια σειρά από συζητήσεις με τους διοικούντες τον ΠΑΟ τις τελευταίες ημέρες με θέμα την λύση του συμβολαίου ή έστω τη διακοπή του για να μπορέσει να αποφορτίσει την ομάδα από το μεγάλο του συμβόλαιο.

Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη οι δύο πλευρές βρήκαν κοινά σημεία και συμφώνησαν για να διακόψουν τη συνεργασία τους.

Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες την Πέμπτη αναμένεται να τακτοποιηθούν και ο Λέτο να βάλει τις υπογραφές στα σχετικά έγγραφα που θα σημάνουν την αποχώρηση του από τους πράσινους.

Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πολλών αλλαγών που γίνονται στην ομάδα για να μειωθεί το μπάτζετ και να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του financial fair-play.

Επίσης, πλέον, ανοίγει μια θέση ξένου παίκτη, η οποία θα καλυφθεί από τον Καζιγιάμα.

sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.