Ενημέρωση προς τους φορείς του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου

Σύμφωνα με το Γραφείο τύπου του γραφείου του, ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενώνκ. Τιμολέων Κοψαχείλης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος ενημερώνουν τους φορείς του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου του νομού ότι την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα, αρχής γενομένης της Δευτέρας 07/01/2013 και ώρα 17:00μ.μ., θα βρίσκονται στον χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Γρεβενών σε ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με στόχο την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων.

Σύμφωνα με το Star-Fm.gr, ο Βουλευτής Γρεβενών, θα συνεχίσει να έχει επαφές και με άλλους κλάδους του Νομού, με σκοπό να ακουστούν οι απόψεις – προτάσεις τους σε θέματα που τους απασχολούν, όπου από κοινού να βρουν την κατάλληλη λύση.

“Πρέπει να μπορέσουμε να εκμεταλευτούμε στο έπακρον τις δυνατότητες που μας δίνουν προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης”  δήλωσε ο Τιμολέων Κοψαχείλης.
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.