Σοκ προκάλεσε στα Γιάννενα ο θάνατος του πρώην προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηπείρου Δημήτρη Δούβλη.

Ο 55χρονος τοπογράφος φέρεται ότι έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου, από την ταράτσα της πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε σε κεντρικό σημείο της πόλης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου, όμως, διαπιστώθηκε ότι ήταν κλινικά νεκρός και εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Μυστήριο
Αρχικά εκτιμήθηκε ότι η πτώση έγινε από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου ήταν και το διαμέρισμά που διέμενε με την οικογένειά του, όμως η Αστυνομία διαπίστωσε ότι οι μπαλκονόπορτες ήταν κλειστές από μέσα. Ετσι οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η πτώση έγινε πιθανώς από την ταράτσα.

Ο 55χρονος ήταν μόνος του στο σπίτι την ώρα του συμβάντος και η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Η είδηση του θανάτου έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία και μεταξύ των συναδέλφων του, αφού ο Δημήτρης Δούβλης, εκτός από την επαγγελματική του ενασχόληση, ήταν από τα πρόσωπα που είχαν αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση.

Ψήφισμα του ΤΕΕ Ηπείρου για τον θάνατο του Δημήτρη Δούβλη

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΟΥΒΛΗ ΑΓΡΟΝΟΜΟΥ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ο οποίος, στην επαγγελματική και κοινωνική του διαδρομή με την επιστημονική του κατάρτιση, την συνέπεια, το πάθος του, αναδείχθηκε σε παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας, τίμησε το επάγγελμα του μηχανικού και το ΤΕΕ που το υπηρέτησε από τη θέση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος,συνήλθε έκτακτα και αποφάσισε ομόφωνα:
Να παραστεί σύσσωμη στην κηδεία του
Να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος
Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του
Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης
Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

Η κηδεία του Δημήτρη Δούβλη έγινε σήμερα Δευτέρα στις 3 μετά το μεσημέρι στο Ναό της Περιβλέπτου.

Star-Fm.gr με πληροφορίες από το ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.