Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου

Στάση αναμονής τηρεί ο Γ.Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. «Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας» δηλώνει σε στενό κύκλο συνομιλητών του, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, προς το παρόν δεν έχει σκοπό να κατονομάσει τον υπαίτιο, αναμένοντας την εξέλιξη της έρευνας.

«Θέλω να αθωωθώ»

«Δεν με απασχολεί το ζήτημα της παραγραφής και δεν επιδιώκω κάτι, διότι θέλω να αθωωθώ» φέρεται επίσης να δηλώνει σε συνεργάτες του, σύμφωνα το Έθνος της Κυριακής.

«Δεν αντέχει η λογική την αυτοενοχοποίησή μου, ότι δήθεν έβγαλα τρία ονόματα από τη λίστα, αν ήθελα να το κάνω θα έβγαζα δέκα για να μη στοχοποιηθώ» δηλώνει στους συνεργάτες τους, προαναγγέλοντας, παράλληλα, ότι ό,τι έχει να πει αναλυτικά σε πολιτικό, νομικό και ανθρώπινο επίπεδο θα το πει στην Ολομέλεια της Βουλής.

Όταν μάλιστα ερωτάται για το αν τα εισοδήματα των συγγενών του εκτός από νόμιμα-κατά δήλωση της κ.Παπακωνσταντίνου-είναι και φορολογημένα εικάζει πως είναι.

Ο πρώην υπουργός, πάντως, φαίνεται πως προετοιμάζεται και οργανώνεται για την Προανακριτική, όπου με βάσει όσα υποστηρίζει στους συνεργάτες του «θα έρθει στο φως σειρά στοιχείων προς απάντηση σε όλα τα ερωτήματα».

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.