Ο οικονομικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, άσκησε ποινική δίωξη κατά του αντιπρύτανη του ΑΠΘ, Ιωάννη Παντή, για απιστία όσον αφορά την υπόθεση με το κινητό τηλέφωνο που κατηγορείται ότι είχε δωρίσει ο αντιπρύτανης στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη.

Μαζί με τον κ. Παντή ο εισαγγελέας κατηγορεί και τον Γιώργο Δημητριάδη, ο οποίος το διάστημα εκείνο ήταν υπεύθυνος στην εταιρεία Λογότυπος (εταιρεία του ΑΠΘ), για άμεση συνέργεια στην απιστία του κ. Παντή, για απόπειρα εκβίασης κατ’ εξακολούθηση και για υπεξαίρεση 500 ευρώ.

Οι δυο τους παραπέμπονται με απευθείας κλήση από τον εισαγγελέα σε δίκη στο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τα παραπάνω αδικήματα.

Για το θέμα είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση πριν από μερικούς μήνες. Ο ίδιος ο κ. Παντής είχε δώσει εξηγήσεις για το θέμα σε συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματίσει ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος.

 

thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.