Προτεραιότητα της Ιπποκράτους η αντεπίθεση στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου το συνέδριο του ΠαΣοΚΣτη σκιά των εξελίξεων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ θα κινείται, αναπόφευκτα, η ζωή στο ΠαΣοΚ το προσεχές διάστημα. Πρώτη προτεραιότητα της Ιπποκράτους είναι η αντεπίθεση απέναντι στην πολιτική σκευωρία που όπως καταγγέλει η Ιπποκράτους, οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ευελπιστώντας να αναβιώσει το κλίμα του 1989 και να ποινικοποιηθεί η πολιτική ζωή.

Η σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται σφοδρή, ιδίως επειδή φαίνεται ότι η στάση των τριών κομμάτων που στηρίζουν τη κυβέρνηση εμφανίζεται εναρμονισμένη στην άποψη ότι ενδείξεις ενοχής υπάρχουν μόνο για τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου και όχι για τον κ. Ευ. Βενιζέλο, τον οποίο η Κουμουνδούρου έχει συμπεριλάβει στην πρόταση της για την προανακριτική επιτροπή.

Μετά τις εορτές, το ΠαΣοΚ επιστρέφει στους προηγούμενους ρυθμούς του. Σε ότι αφορά τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες, θα συνεχιστεί η πίεση για τον αποτελεσματικότερο συντονισμό και την επίλυση θεμάτων που αφορούν την κοινωνία.

Την ερχόμενη Τρίτη, ο κ. Βενιζέλος μαζί με τους κ.κ. Ι. Μανιάτη, Γ. Ντόλιο και Π. Ρήγα, θα επισκεφθούν  το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για το θέμα της διαθεσιμότητας και των οργανισμών των υπουργείων.

Επιπλέον, ενόψει της ψήφισης του φορολογικού νομοσχεδίου, θα υπάρξουν στοχευμένες παρεμβάσεις με στόχο να επιτευχθούν βελτιώσεις και στηριχθεί η τροπολογία για τις ευπαθείς ομάδες. Το προσεχές διάστημα θα οργανωθούν εκδηλώσεις, με αντικείμενο τις πρωτοβουλίες του κόμματος για το ΕΣΠΑ, ιδίως σε ότι αναφορά την ανάσχεση της ύφεσης και για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα.

Την Τρίτη, στις 8 Ιανουαρίου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση εργασίας με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Επίσης, προχωρούν σύμφωνα με τον σχεδιασμό οι προσυνεδριακές διαδικασίες: Την Τετάρτη συνεδριάζει η γραμματεία της ΚΟΕΣ, την Πέμπτη υπάρχει συνάντηση στην Ιπποκράτους με πρώην βουλευτές και πρώην στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, προγραμματίζονται εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα όπου θα παραστεί και ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ και διάλογος με παραγωγικούς φορείς με θέμα το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης. Το συνέδριο του ΠαΣοΚ θα διεξαχθεί από τις 28 Φεβρουαρίου ως τις 3 Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.