Ηλικιωμένη λιποθύμησε σε σούπερ μάρκετ και κανένας δεν την βρήκε

Την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι γιόρτασαν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με πάρτι, πυροτεχνήματα και σαμπάνια, μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Roubaix της βόρειας Γαλλίας πέρασε το βράδυ της κλειδωμένη σε ένα σουπερμάρκετ.

Ο λόγος για μια 73χρονη η οποία ενώ ψώνιζε στο Ιntermarché αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στην τουαλέτα. Όταν, όμως βγήκε, βρήκε το κατάστημα έρημο και την πόρτα κλειδωμένη με ενεργοποιημένο μάλιστα και τον συναγερμό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι όσες φορές και αν η γυναίκα χτύπησε τον συναγερμό κανείς δεν άκουγε με αποτέλεσμα να τριγυρνά στους διαδρόμους απαρηγόρητη.

Η Ιntermarché προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα τονίζει ότι δεν ακούστηκε ο συναγερμός καθώς “οι συναγερμοί ενεργοποιούνται δύο φορές σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Ο συναγερμός ανιχνεύει την κίνηση στο κατάστημα και χωρίς εισβολή δεν ενεργοποιείται ο δεύτερος συναγερμός. Ο πρώτος μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν για παράδειγμα ένα κλουβί λαχανικών πέφτει”

Το πρωί της Τρίτης ένα μέλος του προσωπικού την βρήκε εξαντλημένη, αλλά καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Voix du Nord, η 73χρονη προσπάθησε να κοιμηθεί στο γραφείο της διεύθυνσης και όπως όλα δείχνουν δεν έφτιαξε πρωτοχρονιάτικο δείπνο από τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ.

Στέφανος Νικήτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.