Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Τα έψαλλαν κανονικά στον Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη…

31 Δεκεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Κάλαντα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρου και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Γρεβενών

http://3.bp.blogspot.com/-btPZLES49OY/UOG79S-80mI/AAAAAAABWUs/ZyIlwws7Rmw/s1600/kalanta+1.jpgΤην Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012,  μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρου επισκέφτηκαν το γραφείο του βουλευτή Γρεβενών, έψαλλαν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και του ευχήθηκαν για το νέο έτος.

Επίσης ο κ. Κοψαχείλης άκουσε τα κάλαντα και από μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου. Ο βουλευτής τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη για τον καινούριο χρόνο.http://4.bp.blogspot.com/-BNDG2YLvKU4/UOG7-pEPktI/AAAAAAABWU0/7h2XJpMCPMY/s1600/kalanta+2.jpg

Επίσκεψη στη Βασιλίτσα

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ο κ. Κοψαχείλης επισκέφτηκε το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους και αντάλλαξαν ευχές. Ακολούθως επισκέφτηκε τη Σμίξη. Εκεί αντάλλαξε ευχές με τους κατοίκους και εξέφρασε την ευχή το 2013 να φέρει υγεία, ευτυχία και αισιοδοξία για το μέλλον.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου, 2012 at 18:27 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply