Με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μου Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Για ακόμη μια χρονιά οι δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε στερούν κατά ένα σημαντικό ποσοστό το εορταστικό κλίμα που αρμόζει στις μέρες αυτές, δεν πρέπει όμως να το βάλουμε κάτω.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να υιοθετήσουμε και να κάνουμε πραγματικότητα το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας που φέρνουν τα Χριστούγεννα. Πρέπει να ανακτήσουμε την πίστη μας και να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που απομένουν. Σύμμαχοι μας στο
μονοπάτι αυτόας είναι αξίες όπως η αλληλεγγύη και η συνεργασία που συσφίγγουν τον κοινωνικό ιστό και ενδυναμώνουν τους ασθενέστερους.

Ας είναι το 2013 μια χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία. Μια χρονιά περισυλλογής που θα δικαιώσει τις προσπάθειες και τις θυσίες όλων των ελλήνων, που θα αποδώσει καρπούς και θα οδηγήσει τη χώρα σε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης και προόδου.

Τιμολέων Κοψαχείλης
Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.