Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών
Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιριών (HELADA) εκλέχτηκε ο πρόεδρος της ΑΝ.ΚΟ. Κυριάκος Μιχαηλίδης.

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αθήνας η ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση της HELADA. Πρόεδρος εκλέχτηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ενώ όπως προαναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της ΑΝ.ΚΟ. κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιριών.

Ο Κ. Μιχαηλίδης δήλωσε στον «Π» ότι «η εκλογή μου στη θέση του αντιπροέδρου της HELADA υποδηλώνει την ακτινοβολία της ΑΝΚΟ σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και την αναγνώριση της μεγάλης συμβολής της στην ενδυνάμωση του ρόλου των αναπτυξιακών εταιριών και στην ανάπτυξη γενικότερα.

Δίπλα στον πρόεδρο Π. Τατούλη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα αναπτυξιακά θέματα, θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα, με γνώμονα την ανάπτυξη της Περιφέρειας και τον αυξημένο ρόλο που θα έχουν σ’ αυτή τη διαδικασία οι αναπτυξιακές εταιρίες».

Συγχρόνως με την Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε και ημερίδα, στην οποία ο γενικός διευθυντής της ΑΝ.Κ Γιώργος Αμανατίδης, ήταν κεντρικός ομιλητής με θέμα την ανάπτυξη και το ρόλο των αναπτυξιακών εταιριών.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΑΝ.ΚΟ κ. Κυριάκο Μιχαηλίδη για την εκλογή του στο Δ.Σ. και συγκεκριμένα στη θέση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ένωσης Αναπτυξιακών Εταιρειών (HELADA) και του εύχεται καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ως Δυτικομακεδόνες οφείλουμε να είμαστε υπερήφανοι που ένα στέλεχος σαν τον Πρόεδρο της ΑΝ.ΚΟ θα μας εκπροσωπεί στην ως άνω ένωση. Η αυτοδιοικητική εμπειρία του κ. Μιχαηλίδη τόσο από τη θέση του ως πρόεδρου της ΑΝ.ΚΟ., ως Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερείας Δυτικής Μακεδονίας αλλά κυρίως η 8ετή του θητεία ως Δημάρχου, αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικό παράγοντα στην εξέλιξη του και εφαλτήρια δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Ευχόμαστε από πλευράς του Δήμου Γρεβενών ευόδωση των στόχων και των προσδοκιών του.

Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.