Ανεύρεση ναρκωτικών σε λεωφορείο – Σύλληψη τριών νεαρών για κατοχή ναρκωτικών στην Πτολεμαΐδα
http://4.bp.blogspot.com/-W3_FqtsTYeI/UNB9iz7mg6I/AAAAAAABQTY/zPT5cG2dqT4/s1600/%CE%9D%CE%91%CE%A1%CE%9A%CE%A9%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91.JPGΤην Δευτέρα (17-12) το απόγευμα, αστυνομικοί της Α’ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας,  συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη έναν 29χρονο, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα στο σπίτι του 29χρονου στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • διάφορες συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και εννιακοσίων τριών (1.903) γραμμαρίων,
  • ένα (1) πλαστικό μπουκάλι που περιείχε αποξηραμένους κλώνους κάνναβης, συνολικού βάρους εκατόν τριάντα ενός (131) γραμμαρίων,
  • ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε διακόσιους τριάντα εννέα (239) σπόρους κάνναβης,
  • μία (1) ζυγαριά ακριβείας,
  • ένα (1) δίσκιο τύπου «έκσταση»
  • το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων πενήντα (550) ευρώ
  • ένα κινητό τηλέφωνο.
    Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

    Ανεύρεση ναρκωτικών σε λεωφορείο

    Την Δευτέρα (17-12) το απόγευμα, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής σε συνεργασία με υπαλλήλους του τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, βρήκαν σε λεωφορείο μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη.

    Συγκεκριμένα μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε λεωφορείο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Θεσσαλονίκη, βρέθηκε σε αυτό και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους διακοσίων πενήντα έξι (256) γραμμαρίων.
    Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρυσταλλοπηγής.

    Σύλληψη τριών νεαρών για κατοχή ναρκωτικών στην Πτολεμαΐδα

    Την Δευτέρα (17-12) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, συνέλαβαν δύο 24χρονους Έλληνες υπήκοους και έναν 23χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

    Συγκεκριμένα μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους έξι κόμμα τριών (6,3) γραμμαρίων.

    Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

  • Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.