Ξεγέλασε 72χρονη και της πήρε 400 ευρώ

Την Τετάρτη (12-12) το μεσημέρι στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνέλαβαν έναν 21χρονο για απάτη.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος πλησίασε μία 72χρονη στην Άνω Κώμη Κοζάνης, είπε πως είναι υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρίας και με το πρόσχημα οφειλής του γιου της, την έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ευρώ (400€). Προηγουμένως για να την πείσει, τηλεφώνησε σε συνεργό του, ο οποίος προσποιούμενος τον γιό της, την προέτρεψε να δώσει τα λεφτά.
Η 72χρονη αντιλήφθηκε ότι το άτομο στο τηλέφωνο ήταν άγνωστο και ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο 21χρονος διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αφού αναζητήθηκε, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, αναγνωρίστηκε από την παθούσα και συνελήφθη.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.

Σε βάρος του 21χρονου, σε προηγούμενο χρόνο, έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για διακεκριμένες περιπτώσεις απάτης. Ειδικότερα, κατά τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο φέρεται ότι είχε εξαπατήσει σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, ηλικιωμένες γυναίκες, προσποιούμενος τον χρυσοχόο, τον λογιστή ή τον ασφαλιστή και τους είχε αφαιρέσει χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.