Πάντως η εταιρεία είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία απόσυρσης του προϊόντος αλλά χωρίς ενημέρωση των καταναλωτών

Μελομακάρονα με μούχλα απέσυρε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από σούπερ μάρκετ. Ειδικότερα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΕΦΕΤ, μετά από καταγγελία, εντόπισε σε σούπερ μάρκετ της εταιρείας LIDL HELLAS στην Αλεξανδρούπολη, μελομακάρονα με μούχλα (ευρωτίαση).
Πάντως, η εταιρεία LIDL είχε ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία απόσυρσης από την κατανάλωση, αλλά χωρίς ενημέρωση των καταναλωτών.

http://3.bp.blogspot.com/-d73CJEgXkfs/UMiis75InRI/AAAAAAAAt8U/C4HJBWIvt4U/s1600/%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A7%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%91+%CE%9C%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%91.png

Πρόκειται για μελομακάρονα με την εμπορική επωνυμία «ΓΛΥΚΑΝΘΗ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ», συσκευασμένα σε χάρτινες συσκευασίες του 1 κιλού, με ημερομηνία λήξης 31/1/2013, τα οποία παράγονται στην Ελλάδα για την εταιρεία LIDL ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο. Ε.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους  καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά (φωτογραφία), να μην
τα καταναλώσουν.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, κύριος Γιάννης Μίχας, δήλωσε σχετικά : «Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις
πρέπει να σέβονται τους καταναλωτές σε τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Είναι υποχρέωσή
τους διότι διαφορετικά ο ΕΦΕΤ είναι υποχρεωμένος να εντείνει ακόμα περισσότερο την αυστηρότητά
του ώστε να προστατεύονται οι πολίτες – καταναλωτές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.