Βρετανία: Κρεμασμένη βρέθηκε η νοσοκόμα-θύμα της φάρσας H 46χρονη νοσοκόμα Τζ. Σαλντάνα που βρέθηκε νεκρή μετά την φάρσα των δυο Αυστραλών παραγωγών στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η έγκυος Κέιτ Μίντλετον, απαγχονίστηκε, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η Σαλντάνα, μητέρα δυο παιδιών, εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή σε διαμέρισμα κοντά στο νοσοκομείο King Edward VII στο Λονδίνο.

Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας- αναμένονται αύριο το πρωί, με την έναρξη της έρευνας για τα αίτια του θανάτου- η εφημερίδα Guardian επιβεβαιώνει ρεπορτάζ του Sky News που αναφέρει ότι η άτυχη Σαλντάνα βρέθηκε απαγχονισμένη.

Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail, η νοσοκόμα φέρεται να άφησε και σημείωμα, το οποίο ίσως να ρίξει περισσότερο φως σ’ αυτή την πράξη απελπισίας.

Η Σκότλαντ Γιαρντ δεν έχει σχολιάσει επισήμως.

Ο τραγικός θάνατος της 46χρονης έχει συγκλονίσει την Βρετανία και έχει προκαλέσει αναστάτωση και στην Αυστραλία, την πατρίδα των δυο ραδιοφωνικών παραγωγών που έκαναν την φάρσα στο νοσοκομείο και τώρα δηλώνουν μετανιωμένοι και συγκλονισμένοι από την εξέλιξη.

Βρετανία: Κρεμασμένη βρέθηκε η νοσοκόμα-θύμα της φάρσας

Oι παραγωγοί, μιμούμενοι τις φωνές της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Καρόλου κατόρθωσαν να αποσπάσουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον που νοσηλευόταν για πρωϊνές ναυτίες λόγω της εγκυμοσύνης, δίχως να γίνει αντιληπτή η πραγματική τους ταυτότητα.

Η 46χρονη Τζ. Σαλντάνα δεν ήταν η νοσοκόμα που έδωσε τις πληροφορίες, αλλά εκείνη που προώθησε το τηλεφώνημα σε άλλη νοσοκόμα, στην πτέρυγα της Κέιτ, θεωρώντας ότι προωθεί τηλεφώνημα από το Παλάτι.

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.