Βραβεύτηκε από την Lloyd΄s List η ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας

Νέα δωρεά στον Αγιο Σάββα από την οικογένεια του κ. Κ. Αγγελόπουλου

Τη δωρεά ενός γραμμικού επιταχυντή για ακτινοθεραπείες στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Αγιος Σάββας ανακοίνωσε η οικογένεια του κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Ο κ. Κ. Αγγελόπουλος συνεχίζει το έργο του πατέρα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου ο οποίος στο παρελθόν είχε εξοπλίσει με σύγχρονα μηχανήματα το ίδιο νοσοκομείο αλλά και γενικότερα είχε χρηματοδοτήσει τη δημόσια υγεία στη χώρα μας.

Η δωρεά ανακοινώθηκε σε μία ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένεια αφού έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Γιώργου Αγγελόπουλου στην εκδήλωση της Lloyd’s List – της αρχαιότερης ναυτιλιακής εφημερίδας στον κόσμο – με αφορμή την απονομή στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Aegean Bulk του βραβείου Dry Cargo Company of the Year 2012.

Στην ομιλία του ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος στάθηκε κυρίως στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα και επεσήμανε πως οι Ελληνες θα πρέπει με πράξεις να δείχνουν την αλληλεγγύη τους.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Γ. Αγγελόπουλου:
Ευχαριστούµε τη Lloyd’s List και την κριτική επιτροπή για την τιµητική αυτή διάκριση.

Το βραβείο αυτό ανήκει στους ανθρώπους µας, στα στελέχη της εταιρείας µας στη στεριά και στη θάλασσα, και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην ανάπτυξη και επιτυχία της Aegean Bulk όλα αυτά τα χρόνια.

Με την ίδια πίστη και όραµα συνεχίζουµε την προσπάθεια σ’ αυτή τη πρωτοφανή παγκόσµια κρίση που πλήττει ιδιαίτερα τη Χώρα µας.

Η κατάκτηση του Ευρωπαικού Πρωταθλήµατος από τον Ολυµπιακό στην Κωνσταντινούπολη, απέδειξε ότι ακόµα και την ύστατη στιγµή δεν πρέπει να εγκαταλείπουµε την προσπάθεια γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Πιστεύουµε ότι η πατρίδα µας µε την βοήθεια όλων µας θα τα καταφέρει.

Στις δύσκολες στιγµές όµως που περνάµε, τα λόγια χάνουν την αξία τους, αν δεν συνοδεύονται από πράξεις.

Γι’ αυτό το λόγο, ο πατέρας µας, ο αδελφός µου και εγώ αποφασίσαµε, ακολουθώντας το παράδειγµα του παππού µας Παναγιώτη Αγγελόπουλου, να ανακοινώσουµε απόψε εδώ τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου ακτινοθεραπευτικού µηχανήµατος (και πιο συγκεκριµένα ενός γραµµικού επιταχυντή) στο Ογκολογικό Νοσοκοµείο του Αγίου Σάββα.

Σε αυτές τις στιγµές ότι και να κάνεις για την τόπο σου είναι λίγο.

Σας ευχαριστούµε και πάλι για την τιµή που µας κάνατε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.