Ο γγ Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Χ. Θεοχάρης επικρατέστερος για τη θέση

Μάχη στο παρασκήνιο για τον μόνιμο γραμματέα εσόδων

Ο νυν γενικός γραμματέας πληροφορικών συστημάτων κ. Χάρης Θεοχάρης είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη θέση του μόνιμου γενικού γραμματέα εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Βήματος, «μάχη» για τη θέση δίνεται στο παρασκήνιο και ήδη ο κ. Θεοχάρης φέρεται να έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη, αλλά ακόμη όχι και του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες επιθυμία για να αναλάβει τη θέση έχει εκφράσει ο σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών πρώην γενικός γραμματέας της Στατιστικής Υπηρεσίας κ. Νίκος Καραβίτης.

Το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζει το δικό του υποψήφιο καθώς οι δύο πρώτες υποψηφιότητες προέρχονται από το χώρο του ΠαΣοΚ το οποίο δεν αποκλείεται να υποστηρίξει άλλο τρίτο πρόσωπο (τέως υπουργό) κάνοντας έτσι την έκπληξη.

Η ΔΗΜΑΡ δεν έχει ακόμη εκφράσει τη θέση της επί του θέματος περιμένοντας τη γενικότερη αναδιάρθρωση των κυβερνητικών πόστων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.