Δεν συζητήθηκαν η δόση και το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων
Eurogroup express μετέθεσε το ελληνικό ζήτημα για τις 13 Δεκεμβρίου
Στην επόμενη συνάντηση του Eurogroup, στις 13 Δεκεμβρίου, παρέπεμψαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης την συζήτηση για τα θέματα που αφορούν την Ελλάδα, την εκταμίευση της δόσης και την εκτίμηση του προγράμματος επαναγοράς ομολόγων.

Ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επισήμανε ότι οι υπουργοί ενημερώθηκαν από τον Γιάννη Στουρνάρα για το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής.

Δεν θέλησε πάντως να σχολιάσει, όπως και ο επίτροπος Όλι Ρεν, το πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων που άρχισε τη Δευτέρα και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η εκτίμηση της πορείας του προγράμματος και οι λεπτομέρειες της εκταμίευσης της δόσης των 34,4 δισ. ευρώ για την Ελλάδα θα συζητηθούν στις 13 Δεκεμβρίου, επισήμανε ο κ. Γιούνκερ.

Τόσο ο κ. Γιούνκερ όσο και ο Όλι Ρεν αστιεύτηκαν με την μικρή διάρκεια της συνεδρίασης μετά τα δύο απανωτά και ολονύχτια θρίλερ των συνεδριάσεων του Eurogroup που αφορούσαν το ελληνικό ζήτημα.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.