Iσόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας Βέροια – ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Με δέκα παίκτες από το 34ο λεπτό λόγω αποβολής του Βιβιάν αγωνιζόταν η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά με διαφορά δέκα βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Μετά τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Γιώργος Φωτάκης στο 10ο λεπτό, αστοχώντας από πολύ καλή θέση, ο ΠΑΟΚ… υποχώρησε.

Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» στάθηε τυχερός που πήγε στα αποδυτήρια με 0-0, κάτι που οφείλει αποκλειστικά στην αδυναμία των γηπεδούχων να σκοράρουν, αλλά και στον τερματοφύλακά του.

Στο 13′ ο Γλύκος απομάκρυνε με τα πόδια το σουτ του Καλί, στο 14′ ο Ολαϊτάν πλάσαρε άουτ, στο 22′ ο Γλύκος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ιωάννου και στο 34′ η Βέροια κέρδισε πέναλτι.

Ο Ματέους Βιβιάν ανέτρεψε στην περιοχή τον Καλτσά και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Ο «παθών» ανέλαβε την εκτέλεση, η οποία ήταν… κάκιστη στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΠΑΟΚ βελτίωσε δραστικά την εικόνα του στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης. Ειδικά από το 59′, όταν ο Γλύκος κράτησε το «μηδέν» με έξοχη επέμβαση στο σουτ του Καλτσά, οι φιλοξενούμενοι ήταν άριστοι αμυντικά.

Ωστόσο, δεν κατάφεραν να απειλήσουν κι έτσι το 0-0 κρίνεται δίκαιο αποτέλεσμα.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Βέροια – ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: Μπαργκάν, Καλί, Αμαραντίδης – Αθανασιάδης

Κόκκινη: Βιβιάν (36΄)

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Αμαραντίδης, Καλί, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Καλτσάς (68΄ Πέρες), Μπαργκάν (87΄ Μπελόν), Ιωάννου (58΄ Κόστλι)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης (62΄ Ετο), Κουμάλο, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε, Ρομπέρ (46΄ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (77΄ Γιάννου), Αθανασιάδης.

 

ΔΟΛ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.