Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.»

30 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 ανέλαβε τα καθήκοντά του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

Η σύνθεση του Συμβουλίου, έχει ως εξής:

Παρασκευάς Σαββαΐδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Ζαφείρης Σακελλάρης, Αντιπρόεδρος

Χρήστος Βάρδας, Μέλος

Μανώλης Κελαϊδάκης, Μέλος

Μανώλης Τσιρόπουλος, Μέλος

Κώστας Χατζής, Μέλος

Δημήτρης Σημαιοφορίδης, Μέλος (εκπρόσωπος εργαζομένων)

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», ο Πρόεδρος του απερχόμενου, κ. Γιάννης Τσακλίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Πρόεδρο και στα μέλη του νέου δ.σ.  και, ενημερώνοντας, μίλησε για τη σημασία του έργου της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.».

Ο νέος Πρόεδρος της Εταιρείας, καθηγητής, κ. Παρασκευάς Σαββαΐδης,  σε σύντομη ομιλία του, τόνισε πως αυτή είναι μια κρίσιμη καμπή στην πετυχημένη ιστορία της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», και πως στόχος δικός του και όλων των μελών του Συμβουλίου, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας, είναι να συνεχισθεί η λειτουργία της Εταιρείας, να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες σχεδιασμού και υλοποίησης  έργων νέου προσανατολισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να αξιοποιηθεί πλήρως το προσωπικό της Εταιρείας με την υψηλή τεχνογνωσία σε τεχνικά έργα – πρότυπα για τη χώρα.

This entry was posted on Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου, 2012 at 21:37 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply