Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής τόνισε ότι γίνονται διεργασίες για νέο πρωτάθλημα
Ποδόσφαιρο: Πρόταση Κούγια για ανεξάρτητη Λίγκα

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής κ. Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι της Καλαμάτας «Best» αποκάλυψε ότι ξεκίνησαν ήδη διεργασίες για τη δημιουργία νέου ανεξάρτητου πρωταθλήματος!

Πιο συγκεκριμένα η ιδέα του γνωστού ποινικολόγου είναι να συμμετάσχουν ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Αρης, η Παναχαϊκή, η Δόξας Δράμας, ο Ηρακλής και άλλες ομάδες, αλλά όχι ο Ολυμπιακός.

Επειτα από τα διαιτητικά «όργια» την περασμένη Κυριακή στα Χανιά στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά από τον ρέφερι κ. Αλέξανδρο Αρετόπουλο δεν είναι λίγοι εκείνοι (και) στον Παναθηναϊκό που υποστηρίζουν την ιδέα δημιουργίας μιας νέας Λίγκας.

Αλλωστε τη Δευτέρα (26/11) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των στελεχών του Τριφυλλιού με το νομικό τμήμα της ΠΑΕ προκειμένου να καθοριστούν οι τρόποι αντίδρασης των Πρασίνων.

Σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν, υπάρχει σύλλογος της Σούπερ Λίγκας που έχει κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό και είναι σύμφωνος με την ιδέα μιας νέας Λίγκας. Πάντως, κάτι τέτοιο βάσει νόμου δεν είναι εφικτό, ενώ εφόσον προχωρήσει μια τέτοια ιδέα το εν λόγω πρωτάθλημα δεν θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της διοργανώτριας αρχής και ούτε θα έχει την έγκριση της ΕΠΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.