http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/2742E0DF36ECE0A518C71510575E45F3.jpgΣτους 340 ανέρχονται οι αστυνομικοί που αποδεσμεύτηκαν από τη φύλαξη στόχων (προσώπων και κτιρίων) από τον περασμένο Αύγουστο έως τις 3 Νοεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.

Οσον αφορά στα αιτήματα για την προστασία ευπαθών στόχων, ο κ. Δένδιας ενημερώνει τη Βουλή ότι εξετάζονται από Επιτροπές των Γενικών Αστυνομικών Διευθύνσεων ανά εξάμηνο, προκειμένου να επανεξετάσουν την αναγκαιότητα διατήρησης, ενίσχυσης ή μείωσης των μέτρων προστασίας. Ειδικά για τους ιδιώτες, τα μέτρα προστασίας επανεξετάζονται κάθε τρίμηνο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, το Αρχηγείο επανεξετάζει το ζήτημα της διάθεσης αστυνομικών σε στόχους και αποδεσμεύει αστυνομικούς, όταν κρίνεται ότι οι λόγοι που επέβαλαν τη διάθεσή τους έχουν εκλείψει.

Ο Ν.Δένδιας παρείχε τα στοιχεία αυτά, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.