«Κοιτάμε μπροστά»Με γκολ του Ντε Βινσέντι στο 37′, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη στους «Ζωσιμάδες» με 1-0 επί του ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο ΟΦΗ αφού αποβλήθηκε στο 82′ με δύο κίτρινες κάρτες, ο αρχηγός της ομάδας, Βερόν.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλο το α΄ ημίχρονο. Πήραν αμέσως τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησαν νωρίς την πρώτη σπουδαία ευκαιρία, όταν στο 8′ ο Κοροβέσης σούταρε από κοντά και έστειλε την μπάλα να «ξυρίσει» το δοκάρι.

Στο 29′ είχαν σουτ του Κοροβέση που έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 34′ με κεφαλιά του Τζημόπουλου, που ανάγκασε τον Γουναρίδη σε δύσκολη επέμβαση. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 37′ με τον Ντε Βινσέντι, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ ημίχρονο, ο ΟΦΗ βγήκε από την αδράνεια, μπήκε δυνατά και πίεσε για να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κορυφαίες φάσεις στο 60′ οι απανωτές προσπάθειες του Σίσιτς και του Παπάζογλου που αποκρούστηκαν από τον Φεγκρούς και στο 63′ το σουτ του Λαμπρόπουλου που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο ο ΠΑΣ ισορρόπησε την κατάσταση, ενώ στο 82′ ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βερόν με 2η κίτρινη κάρτα, κι έτσι έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για τους γηπεδούχους, που κατάφεραν να κρατήσουν το 1-0 μέχρι το τέλος και να πάρουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Τα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθήνας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 82′ Βερόν (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιχαήλ, Λίλα, Βίλα – Σόουζα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος):
Φεγκρούς, Πάντος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ντε Βινσέντι (66′ Βίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου (91′ Νικλητσιώτης), Κοροβέσης (85′ Κεϊτά), Ίλιτς.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μπανούσης (46′ Βιτώρος), Κουτσιανικούλης (71′ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Βάντο (87′ Περογαμβράκης), Ζαχαράκης, Λαμπρόπουλος, Σόουζα, Σίσιτς.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.