Η Ημέρα των Ευχαριστιών ήταν… φωτογενής για τις ΗΠΑ και το Instagram

Ανέβασαν πάνω από 10 εκατ. φωτογραφίες σε μια μέραΕξαιρετικές οι επιδόσεις του δικτυακού τόπου Instagram όπου φιλοξενούνται φωτογραφίες, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή στο Android που βοήθησε να εκτοξευτεί ο αριθμός των χρηστών του. Και να που αυτό έγινε πράξη.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών, που εορτάστηκε την  Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στις ΗΠΑ ήταν αυτή που απογείωσε την υπηρεσία διαμοιράσματος φωτογραφιών. Κατά πώς φαίνεται, η διείσδυση των social media είναι αρκετά μεγάλη στον αμερικανικό πληθυσμό που θεωρούν αυτονόητο να τραβήξουν μια φωτογραφία με το κινητό τους και να τη μοιραστούν αμέσως με χιλιάδες άλλους online.

Όπως αναφέρει το blog του Instagram , οι χρήστες ανέβασαν περισσότερες από 10 εκατομμύρια φωτογραφίες το θέμα των οποίων σχετιζόταν με την εορταστική ημέρα. Μάλιστα στο διάγραμμα που φιλοξενεί το blog του ιστότοπου αναφέρεται ότι ο ρυθμός ανεβάσματος των φωτογραφιών έφτασε τις 226 το δευτερόλεπτο κατά τις πιο πολυσύχναστες στιγμές της ημέρας!

Με αυτό τον τρόπο έσπασε όλα του ρεκόρ αν και οι υπεύθυνοι του Instagram θεωρούσαν ως τώρα ως μεγαλύτερη στιγμή της εταιρείας τους τον τυφώνα «Σάντι», όταν και ανέβηκαν 800.000 φωτογραφίες. Με τον ρυθμό ανάπτυξης του Instagram όμως σε κανέναν δεν θα φανεί περίεργο ένα νέο ρεκόρ τα Χριστούγεννα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.