Ημερίδα για τη λύσσα

http://3.bp.blogspot.com/-nQYrX1d2L0I/UK98QJqo4qI/AAAAAAABJUs/KQ7K-qDZZRk/s1600/lisa.jpgΠραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23-11), ενόψει των κρουσμάτων που εμφανίστηκαν το τελευταίο διάστημα σε όμορες Περιφερειακές Ενότητες, στην αίθουσα συνεδριάσεων “Πέτρος Σούλης” του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, η προγραμματισμένη Ημερίδα-Σεμινάριο με θέμα: «Εθνικό Πρόγραμμα Επιτήρησης της Λύσσας- Ενημέρωση Φορέων- Πρακτικές δειγματοληψίας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Δασταμάνης επεσήμανε τη σοβαρότητα της κατάστασης υπογραμμίζοντας την ανάγκη τήρησης των οδηγιών που προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση επί του θέματος και ανακοίνωσε την προμήθεια 500 εμβολίων και 500 φωσφορούχων λουριών για τον δωρεάν εμβολιασμό των ποιμενικών σκύλων από κλιμάκια της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Γρεβενών στις περιοχές που συνορεύουν με τις όμορες πληγείσες περιοχές.

Επιστημονικά συνέδραμαν την Ημερίδα-Σεμινάριο ο Ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ. Ν. Ζερβός, ο Διευθυντής Κτηνιατρικής Περιφέρειας κ. Ζ. Γακίδης και οι Κτηνιάτροι της ΠΕ Γρεβενών κ. Α. Παπανίκου και κ. Ο. Καραμούσα .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.