Εικόνες σκληρές, μίσος αστείρευτο, πραγματικότητα αδυσώπητη

http://img.protothema.gr/74E150791CF1A6684695F903BF2C422A.jpgΈξι Ισραηλινοί που κατηγορήθηκαν ως «κατάσκοποι» της χώρας τους εντός παλαιστινιακών εδαφών είχαν τραγικό τέλος. Στη πόλη της Γάζας και ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος έβγαζε κραυγές πολεμικής επιτυχίας, οι έξι άνδρες σύρθηκαν στο δρόμο μέχρι να πεθάνουν.

Παλαιστίνιοι επάνω σε μηχανές τράβαγαν τους «ενόχους» που, δεμένοι από τα πόδια με λουριά, σύρθηκαν σε δρόμους της Γάζας προς συμμόρφωση άλλων επίδοξων κατασκόπων και για τιμωρία της ίδιας τους της επιλογής και στάσης.

Λίγο πριν, το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τους Παλαιστινίους να εκκενώσουν συγκεκριμένες περιοχές, διότι, όπως διευκρίνισε, προετοίμαζε χερσαία εισβολή στα εδάφη τους.

Το περιεχόμενο των παρακάτω φωτογραφιών, αλλά και του βίντεο είναι σκληρό.

Η «εκτέλεση» των «κατασκόπων» είναι ωμή. Επίσης, οι φωτογραφίες «αποκρυπτογραφούν» την καθημερινότητα ένθεν κακείθεν των συνόρων ενώ ο χορός της διπλωματίας καλά κρατεί….


 

Λήδα Φιλιππάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.