Συνολικά έχουν διατεθεί 90.000 μονάδες

Ρεκόρ παραγγελιών σημείωσε η A-ClassΗ εμπορική πορεία της νέας Mercedes A-Class ήταν αρκετά θετική, ειδικά μέχρι και τον προηγούμενο μήνα, που έφτασε τις 70.000 παραγγελίες.

Μόλις προχθές, ο επί κεφαλής της Daimler, Dieter Zetsche, ανακοίνωσε μια αύξηση που κυμαίνεται στις 20.000 μονάδες, η οποία εκτοξεύει το συνολικό αριθμό στις 90.000 από την πρώτη μέρα διάθεσης του νέου μικρομεσαίου μοντέλου της φίρμας.

Ενδεικτικά και παρά τις αρχικές προσδοκίες οι αντίστοιχες παραγγελίες της νέας γενιάς (7ης) του VW Golf, κυμαίνονται κάτω από τις μισές, παρά τις αρχικές υψηλές προσδοκίες που εξέφραζε το Group.

Ο Dieter Zetsche δήλωσε ότι η Mercedes θα αυξήσει τις παγκόσμιες πωλήσεις αυτοκινήτων τους κατά 5% το 2012 σε σχέση με πέρυσι που οι πωλήσεις έφτασαν τις 1,28 εκατ. μονάδες.

Μέχρι το 2020, η γερμανική φίρμα αναφέρει πως θα διπλασιάσει τις παραδόσεις των οχημάτων Mercedes και smart στα περίπου 2,6 εκατ.

Τέλος, ο Zetsche υπογράμμισε ότι παρά τη μείωση του κόστους, που επίσης θα κάνουν, κατά 2 δισ. ευρώ και θα πραγματοποιηθεί έως το 2014, δεν θα μειωθούν οι θέσεις εργασίας στην αυτοκινητοβιομηχανία.

autotriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.