Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΑΜΟΤΟΕ: «Η Ashley Fiolek γνωρίζει και εκπαιδεύει αθλήτριες και αθλητές μας»

Νοέμβριος 19th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://3.bp.blogspot.com/-Rg93LZSfRp0/UKpxy_CY99I/AAAAAAABIow/vuj5Aak_NJw/s1600/Fiolek_podium(1).jpgΗ πολυνίκης και πολυπρωταθλήτρια Motocross ΗΠΑ Ashley Fiolek, σε συνεργασία με το «ανήσυχο» μέλος μας, τον «ΑΡΗ» Πεντέλης, τον Δήμο Πεντέλης και με τα φτερά του Red Bull,  θα δώσει μαθήματα τεχνικής και προετοιμασίας στο αγώνισμά της σε κορασίδες, αθλήτριες και παίδες την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Δήμου Πεντέλης.

http://2.bp.blogspot.com/-isTnqhdRkpw/UKpxteSrKVI/AAAAAAABIog/uApzcAmJrUM/s1600/Ashley_Fiolek.jpgΘα πρέπει να σημειωθεί ότι η 22χρονη Ashley Fiolek είναι εκ γενετής κωφή,  αλλά παρ’ ταύτα πρωταθλήτρια στην κανονική σειρά αγώνων στις -απολύτως κορυφαίες στο είδος- ΗΠΑ δεδομένου ότι δεν υπάρχει ξεχωριστή σειρά αγώνων ΑΜΕΑ.

Ταυτόχρονα μετέχει σε διεθνείς κινήσεις προώθησης των γυναικών, ιδιαίτερα των νεαρών, στον αθλητισμό.

Πέραν της αναμφισβήτητης ταχύτητάς της, είναι ιδιαίτερα γνωστή για την θεαματική-«χορευτική» τεχνική της και φυσικά, για την τρόπο αντιμετώπισης δυσκολιών που θεωρούνται ανυπέρβλητες.

http://4.bp.blogspot.com/-jWxZyTb5E_s/UKpxvyFqGrI/AAAAAAABIoo/-IJmnL4OZR8/s1600/Fiolek+Turn.jpgΣτην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (www.amotoe.gr) θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση η οποία είναι ανοικτή για παρακολούθηση στο κοινό.

This entry was posted on Δευτέρα, Νοέμβριος 19th, 2012 at 20:21 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΟΤΟ - ΜΟΓ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply