Με εντυπωσιακή εμφάνιση ο Πανιώνιος επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν άνετα με 4-0 τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, με τους Κρήτες να μένουν μακριά από το «τρίποντο» για 5ο διαδοχικό αγώνα.

Ο Αργυρόπουλος με αυτογκόλ στο 5′ άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια σκόραραν οι Ρόκας (17′), Αραβίδης (41′) και Ντούνης (73′).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα αμυντικά κενά του Πλατανιά. Στο 5ο λεπτό του αγώνα η τύχη χαμογέλασε στον Πανιώνιο, ο οποίος άνοιξε το σκορ σε μια αντεπίθεση με τον Οκόγε να προσπαθεί να βγάλει «ασίστ» στον Αραβίδη. Η μπάλα κόντραρε στον Αργυρόπουλο, οποίος με αυτογκόλ έγραψε το 1-0.

Οι «κυανέρυθροι» ήλεγξαν το παιχνίδι και στο 17′ ο Ρόκας έπιασε με κεφαλιά τη σέντερ του Σπυρόπουλου και διαμόρφωσε το 2-0. Η κυριαρχία του Πανιωνίου επιβεβαιώθηκε 4 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Αραβίδης δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 3-0 και να στείλει την ομάδα του στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας.

Με τον Πλατανιά να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της ήττας η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Ντούνη στο 73′ να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Πανιωνίου με 4-0. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας του Πλατανιά, ο Ντούνης έγινε κάτοχος της μπάλας, πέρασε τον Ντόε και με πλασέ «έγραψε» το τελικό 4-0.

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πανιώνιος-Πλατανιάς για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αραβίδης – Καλάιτζιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Ρόκας, Ρόβας, Σάμαρης (77΄ Γιαννούλης), Ντούνης (74΄ Κολοβός), Γουνδουλάκης, Αραβίδης (70΄ Καπάνταης), Οκόγιε.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Τζανής, Κανακούδης, Κουρτεσιώτης (33΄ Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα, Ντόε, Κάλαϊτζιτς, Γκονσάλες (75΄ Μιρτσέτα), Ουντότζι, Αναστασάκος (57΄ Ναζλίδης).

 

ΔΟΛ, και  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.