Θα μπορούσε να έχει κάνει εύκολα δύο ή τρεις φορές τον γύρο του κόσμου

http://www.newsbeast.gr/files/temp/268C28A9F274A5A75E0C43081C2498F2.jpgΈνας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία βρήκε ένα μπουκάλι που περιείχε σημείωμα το οποίο προφανώς είχε ριχτεί στη θάλασσα από πλοίο πριν από 76 χρόνια, αναφέρει δημοσίευμα.

Ο Τζέοφ Φλαντ, ο οποίος βρήκε το μπουκάλι την Κυριακή στην παραλία Ninety Mile, στα βόρεια της χώρας, δήλωσε στην εφημερίδα New Zealand Herald, «θα μπορούσε να έχει κάνει εύκολα δύο ή τρεις φορές τον γύρο του κόσμου».

Το σημείωμα είχε ημερομηνία 17 Μαρτίου του 1936, ήταν χειρόγραφο σε ένα χαρτί με το λογότυπο της ναυτιλιακής εταιρείας P&O και μια φωτογραφία του κρουαζιερόπλοιου SS Strathnaver.

Το σημείωμα έλεγε: «Στη θάλασσα. Μπορεί αυτός που θα βρει το μπουκάλι ευγενικά να προωθήσει αυτό το σημείωμα στην εξής διεύθυνση: Χ. E Χίλμπρικ, οδός Ρίτσμοντ, αριθμός 72, Λίντερβιλ, Δυτική Αυστραλία».

Ο Φλαντ είπε ότι εντόπισε έναν μακρινό συγγενή της οικογένειας του Χέρμπερτ Έρνεστ Χίλμπρικ, ο οποίος δήλωσε «ενθουσιασμένος» με την ανακάλυψη.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.