Μετά τη συνέλευση των εργαζομενων

Στάσιμη η κατάσταση στο ALTERΑνοιχτά παραμένουν όλα τα μέτωπα στο ALTER μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης της Τρίτης των εργαζομένων.

Περίπου 100 εργαζόμενοι υπέγραψαν κείμενο σύμφωνα με το οποίο ζητούν να κηρυχθεί η εταιρεία σε πτώχευση παρά το γεγονός ότι η νομική σύμβουλος τούς πρότεινε να μην το πράξουν καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που επικαλείται το ΒΗΜΑ, έχει δημιουργηθεί ρήγμα μεταξύ ΕΣΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ καθώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν πως οι τεχνικοί έσπασαν την συμφωνία των εργαζομένων, συζητώντας με τον Γιώργο Κουρή για επιστροφή τους στο σταθμό.

Παρά τις προσπάθειες του προέδρου της ΕΣΗΕΑ κ. Δημήτρη Τρίμμη να εντοπίσει τον κ. Γιώργο Κουρή και να συνομιλήσει μαζί του, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και όπως αναφέρουν πηγές του καναλιού ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ θα έχει την Τετάρτη συναντήσεις με άλλα στελέχη.

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι αν την ημέρα εκδίκασης της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99 το κανάλι θα παραμένει κλειστό ή θα καταφέρει να επαναλειτουργήσει με διακόσιους εργαζομένους και σίγουρα τις έντονες αντιδράσεις των σωματείων.

Εν αναμονή των εξελίξεων τις επόμενες ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.