Ο ανεξάρτητος Μ. Ανδρουλάκης ψήφισε «παρών» – Εκτός ΚΟ της ΝΔ ο Θ. Σολδάτος

Σαμαράς: Εγκαιρα η δόση και με το παραπάνω - Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμόςΜε τις τοποθετήσεις των αρχηγών των κομμάτων, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής η συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση του κρατικού προϋπολογισμού -διαδικασία η οποία κορυφώθηκε αργά το βράδυ με την ψηφοφορία στην Ολομέλεια κατά την οποία ο προϋπολογισμός υπερψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή με 167 «ναι», 128 «όχι» και τέσσερα «παρών» -σε σύνολο 299 βουλευτών.

Απών από την ψηφοφορία ήταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, ενώ ο Οδυσσέας Βουδούρης ψήφισε «ναι» στις δαπάνες της Προεδρίας της Δημοκρατίας και «όχι» σε όλες τις άλλες δαπάνες του προϋπολογισμού.

«Ναι» ψήφισε ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Θ. Τζάκρη. Ο ανεξάρτητος Μ. Ανδρουλάκης ψήφισε «παρών», όπως και οι Γ.Κουτσούκος, Αντζ.Γκερέκου και Μάρκος Μπόλαρης. «Όχι» ψήφισε ο Μ.Κασσής.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας εκτός της ΚΟ της ΝΔ τέθηκε, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά, ο βουλευτής Λευκάδας Θ. Σολδάτος. Ο βουλευτής είχε ψηφίσει «ναι» στον προϋπολογισμό, πλην των κονδυλίων των υπουργείων Ανάπτυξης και Εργασίας, στα οποία δήλωσε «παρών».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.