Το βρήκε από τον… πρώην του

Το βρήκε από τον… πρώην τουΤο γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου χάρισε τη νίκη στον Πανθρακικό 1-0, επί του Αστέρα Τρίπολης και ο Παύλος Δερμιτζάκης, ανάγκασε την πρώην ομάδα του στην τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Εξαιρετικός ο σκόρερ, έκανε ότι ήθελε την άμυνα των Αρκάδων, οι οποίοι σε μια κακή μέρα έχασαν και πέναλτι με τον Ράγιος στο 74’. Μεγάλη ανάσα για την ομάδα της Κομοτηνής, η οποία φτάνει τους εννέα πόντους. Στους 14 παραμένει η ομάδα του Τσιώλη.

Ήξερε πως δεν έχει περιθώρια. Ήξερε πως η νίκη είναι μονόδρομος και παρουσιάστηκε διαβασμένος και έτοιμος για όλα. Ο Πανθρακικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε ψηλά τον Αστέρα, προσπάθησε να τον αιφνιδιάσει και τα κατάφερε με τον Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας επιθετικός έκανε ότι ήθελε τον Σανκαρέ, κέρδιζε κάθε μονομαχία και πολλά φάουλ, ενώ εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική πάσα του Λαδάκη, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του καλά διαβασμένου Δερμιτζάκη.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας, έψαχνε από την αρχή τα πατήματά του. Η έμπνευση του Τσιώλη να ρίξει στη μάχη τον Καλαντζή, αντί του ντεφορμέ Ναβάρο, στα πρώτα 45 λεπτά δεν βγήκε και οι Αρκάδες ήταν κομμένοι στη μέση, αδυνατώντας να επιτεθούν. Παρόλα αυτά, θα μπορούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, αν ο Κουτσόπουλος δεν έλεγε «όχι» στην υπέροχη κεφαλιά του Περόνε στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε άλλη εικόνα. Ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του, άρχισε να πιέζει πιο ψηλά τον Πανθρακικό και παράλληλα να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η ομάδα του Δερμιτζάκη οπισθοχώρησε, άφησε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα έψαξε την κόντρα επίθεση. Οι αλλαγές έδωσαν φρεσκάδα, ανάσες και καθαρό μυαλό την ώρα που ο Αστέρας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ.

Η «χρυσή» αλλαγή του Τσιώλη ο Γκάμπριελ, μπήκε στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή κέρδισε πέναλτι. Ανεξήγητα, ο Ράγιος ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ, ενώ ο Περόνε, ήταν μέχρι σήμερα εκτελεστής. Ο Ισπανός, όπως και σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, φάνηκε ανάξιος της ευκαιρίας και ο Κουτσόπουλος έδιωξε με τα πόδια, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Τα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξαν τίποτα και ο Πανθρακικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο και μάλιστα κόντρα στην πρώην ομάδα του. Οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 9 πόντους και πήραν σημαντική ανάσα, την στιγμή που οι Αρκάδες έμειναν στους 14.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της NOVA από την αναμέτρηση Ατρόμητος – Πανιώνιος για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Λαδάκης, Καστσελάν (82’ Μελίσσης), Μπαϊκαρά, Λουσέρο, Βαϊρουρά (57’ Πρίττας), Παπαδόπουλος (87’ Κυβελίδης).

Στον πάγκο: Αντίλοβιτς, Στάθης, Μίνγκας, Γωνιάδης.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Φορμίκα, Αλβάρεζ (58’ Μπακασέτας), Ουσέρο, Καλαντζής (46’ Ναβάρο), Ντε Μπλάσις (72’ Γκάμπριελ), Ράγιος, Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Κουρμπέλης, Καστέλς, Έγκον.

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Κομοτηνής

Χρήστος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.