Κατασχέθηκαν 311,4 γραμ. κάνναβης – Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου

Το Σάββατο (10-11) το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν στην Κρυόβρυση Κοζάνης έναν 36χρονο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα στο σπίτι του 36χρονου, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν, διάφορες ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού  βάρους 311,4 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου για καλλιέργεια κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή – Αναζητείται 41χρονος ημεδαπός

Το Σάββατο  (10-11) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης και παράνομη κατοχή όπλων.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, έρευνα στο σπίτι του 41χρονου, στην Κρυόβρυση Κοζάνης, όπου βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του σπιτιού, επιμελώς κρυμμένες συσκευασίες κάνναβης, εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, ένα σπαθί και ένα κυνηγετικό όπλο.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • · Εκατόν σαράντα πέντε κόμμα οχτώ (145,8) γραμμάρια κάνναβης,
  • δύο (2) εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης,
  • ένα (1) σπαθί, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων και
  • · ένα (1) κυνηγετικό όπλο, για το οποίο δεν υπήρχε θεωρημένη άδεια κατοχής.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.