Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποδοκιμάζει το ΠΑΣΟΚ τον Δατσέρη

10 Νοεμβρίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Είχε πει το κόμμα «φούσκα της Μεταπολίτευσης»

http://img.protothema.gr/7B89AC8825F315E64A35755D7EF83AF4.jpgΆμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος”άδειασε” τον επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος, Γιάννη Δατσέρη, μέσω του Twitter. Και ο Ανδρέας Λοβέρδος με τη σειρά του αποδοκίμασε τις δηλώσεις περί «φούσκας της Μεταπολίτευσης».

«Το ΠΑΣΟΚ εκφράζεται μόνο από όσα είπα ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου και τη συνδιάσκεψη της 6ης Ιουλίου», ήταν η επίσημη απάντηση του ΠΑΣΟΚ μέσω Twitter.

Ο κ. Βενιζέλος επικοινώνησε με τον συνεργάτη του εξοργισμένος και έδωσε εντολή στους επιτελείς του να πάρουν αποστάσεις. Ο λόγος της άμεσης αντίδρασής του ήταν ο κίνδυνος να υπάρξει παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου, κάτι που είναι το τελευταίο πράγμα που θα επιθυμούσε με τόσα μέτωπα ανοιχτά (Λοβέρδος, Σκανδαλίδης κτλ).

Μετά και από αυτό το λάθος του στενού του συνεργάτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μελετά αλλαγές στον τομέα επικοινωνίας, με την προσθήκη στελεχών όπως ο Δημήτρης Καρύδης και ο Αντώνης Λιάρος.

Ο κ. Λοβέρδος από την άλλη έκανε λόγο για αντιστόρητες και απαράδεκτες δηλώσεις και κάλεσε τον κ. Δατσέρη να ανακαλέσει.

Νωρίτερα ο κ. Δατσέρης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων πως «ζήσαμε στη μεταπολίτευση μία περίοδο γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα, το οποίο ιδρύθηκε στη μεταπολίτευση, δημιούργησε τη μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη μεταπολίτευση, ήταν και το ίδιο φούσκα»!

Γιάννης Αντύπας

This entry was posted on Σάββατο, 10 Νοεμβρίου, 2012 at 11:14 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply