ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι

Χαιρετίζουμε  όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2012 και σας δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε  να αγωνιζόμαστε  με όλες τις δυνάμεις για τα συμφέροντα  των συναδέλφων και της δημόσιας εκπαίδευσης.

Οι εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2012  πραγματοποιήθηκαν σε μια περίοδο που τα νέα βάρβαρα μέτρα, της τρικομματικής κυβέρνησης, μας γυρνούν στην εποχή του σκλαβοπάζαρου, ενώ οι αντιεκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις  καταβαραθρώνουν τον ενιαίο και  δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης και προωθούν το σχολείο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των επιχειρηματιών.

Απέναντι  σ’ αυτή την αντιλαϊκή και εκπαιδευτική  λαίλαπα, οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες με την ψήφο τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα στις παρατάξεις της ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, οι οποίες αποτελούν το δεκανίκι της εκάστοτε κυβέρνησης στο συνδικαλιστικό κίνημα και  στήριξαν το ψηφοδέλτιο της  ΕΣΑΚ-ΔΕΕ αυξάνοντας τις δυνάμεις της, επιδοκιμάζοντας την ως τώρα πορεία της ως  μια συνεπή ταξική  δύναμη αντίστασης και αγώνα  απέναντι σ’ αυτή την ανελέητη επίθεση που δεχόμαστε και αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Συναδέλφισσες –  Συνάδελφοι,

Οι εκλογές ήταν ένας σταθμός αλλά σίγουρα τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά μας, μετά και την ψήφιση των νέων μέτρων. Εμείς θα συνεχίσουμε  να αγωνιζόμαστε  καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων και των αντιεκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων. Χρειάζεται όμως και η δική σου συμμετοχή, μακριά από συμβιβασμένους συνδικαλιστές, για να δημιουργηθεί ένα κίνημα που θα αγωνίζεται για τα συμφέροντα  των εκπαιδευτικών και της εκπαίδευσης των παιδιών του ελληνικού λαού, ένα κίνημα που  θα οργανώσει την αντίσταση και τη λαϊκή αντεπίθεση, ώστε να  εμποδίσει, να  σταματήσει, να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΥΣΠΕ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
5/11/2012

  ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΣΥΝΟΛΟ  
ΕΓΓ/ΜΕΝΟΙ 180 46 226  
ΨΗΦΙΣΑΝ 170 44 214  
ΑΠΟΧΗ 10 2 12  
ΕΓΚΥΡΑ 160 43 203  
ΑΚΥΡΑ 10 1 11  
ΕΣΑΚ 53 (20) 5 58 28,5%
ΠΑΣΚ 67 (125) 19 86 42,3%
ΔΑΚΕ 40 ( 74) 19 59 29,06%

 

ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.